Vikten av att kunna sitta bekvämt

Matstolar är praktiska inte bara vid matbordet, utan även för våra föreställningar. Det finns matstolar i mängder med olika varianter varav en del är mycket bekväma att sitta i under längre perioder, samtidigt som de också är lätta att transportera. Ofta behöver vi inte ta med egna stolar när vi är ute på resande fot, men ibland så kommer de väl till pass. Sedan så sätter vi ju också upp en del föreställningar lokalt också – vi är inte alltid på resande fot – och då kommer det väl till pass med bekväma stolar. Likaså är det viktigt att de är enkla att transportera (och inte kostar för mycket), vilket är ytterligare ett skäl till att matstolar fungerar bra.

LINKÖPING STOLStaplingsbara stolar
De stolar vi köper är staplingsbara vilket gör att de tar upp väldigt lite utrymme vid transporter och lagring. Lyckligtvis är det också så att de staplingsbara stolar som vi köper också hör till de absolut billigaste. Vi har ju en något begränsad budget, så vi kan inte lägga ner alltför stora summor på saker som stolar (som vi dessutom inte alltid behöver, när den som anlitar oss står för den saken). Men vi ser det ändå som en nödvändig investering av flera skäl. Till att börja med så ökar det möjligheten att tacka ja till olika jobb ju mer vi kan stå för själva. Det är över huvud taget det absolut viktigaste skälet till att vi bestämde oss för att köpa in ett antal stolar.

Billigt och bra
Våra stolar köper vi i huvudsak in från Chilli, en möbelbutik online som ligger på en mycket bra nivå prismässigt samtidigt som kvalitén på möblerna är klart godkänd. Det finns säkert billigare alternativ, men vi vill gärna att stolarna ska hålla ett tag också, så det gäller helt enkelt att hitta rätt avvägning mellan pris kontra kvalitet och där känner vi att Chilli gör ett mycket bra jobb. Våra stolar är ganska så nya men vi har redan haft tillfälle att använda dem tre gånger och vi har absolut ingenting att klaga på.

Nästa investering?
Efter att ha köpt in ett antal stolar så har vi redan börjat fundera på vad nästa investering kommer att bli. Det börjar definitivt kännas som vi har det mesta som vi behöver nu, för att kunna erbjuda en fullgod cirkus- & varietéupplevelse. Möjligen kanske vi kommer att köpa in stolsdynor också, för att göra våra nya stolar ännu bekvämare, men det är någonting som kommer att få vänta ett tag. Så vitt vi kan bedöma så är stolarna tillräckligt bekväma för att det ska gå att sitta på dem under hela föreställningen utan problem och det är ju det som är det viktigaste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*