Närbild: Mannen med många bollar i luften

Är det inte ett fantastiskt sammanträffande att man heter Sören och tycker om att jonglera? Jonglören Sören är kanske ett av de bästa artistnamnen man kan ha! Sören kan jonglera med nästan vad som helst, och han är också en mästare på att balansera. Med balansera menar vi då inte att han balanserar på exempelvis en lina som akrobaterna gör, utan att han kan balansera saker på sin kropp. Oftast är det på hakan han balanserar, och där kan han balansera allt från trädgårdsmöbler till kundvagnar. Han har ett otroligt stark haka! Och bra balans förstås.

Sören gick på cirkusskola när han var yngre och blev då totalt förälskad i jonglering. Efter den upplevelsen började han att jonglera med allt hemma (ibland till sina föräldrars förtret då det trots allt tog ett tag för honom att bemästra konsten helt och hållet). All den energi som fanns i Sören att kasta runt saker och att balansera saker var helt enkelt tvungen att ta vägen någonstans, och när han flera år senare via en bekant hörde talas om Cirkus & Varieté som då precis var på väg att starta upp så fanns det inte så mycket att fundera över (varken för honom eller för oss som då fanns med i ensemblen) – det var helt enkelt perfekt!

Publiken älskar när Sören jonglerar med brinnande stavar eller käglor, och ibland händer det också att han sprutar eld med munnen. Han är med andra ord en riktig mångsysslare och han bemästrar många olika tekniker. Han kan jonglera bakom ryggen, under benet, med en hand, med munnen… Det finns inget stopp på honom, och vi är otroligt glada att han uppträder med Cirkus & Varieté!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*