Något extra för barnen

Det är visserligen så att en cirkus primära målgrupp är barnen, men de allra flesta kan besöka vår cirkus och hitta något som ger dem underhållning. Dock så värnar vi väldigt mycket om de yngsta i vår publik och vill att de ska kunna få en så komplett och rolig stund som möjligt när de kommer till oss. Därför gör vi alltid vårt yttersta för att tillfredsställa de flesta behov som barn kan tänkas ha, och nu vill vi ta ytterligare steg till att anpassa vår cirkus efter vår mest kräsna publik. Det är en utmaning att sätta ett schema som gillas av de flesta barnen, och showen är samtidigt bara en del av det som är cirkusen. Det finns mängder av saker som man kan sysselsätta sig med både före och efter showen, och det är här som det lilla extra kommer in, där vi kan vara speciella och bjuda på lite extra till barnen.

Aktiviteter, lekar och nöjes

Det finns lite olika saker som vi har lagt till runt showen. Förutom det klassiska med sockervadds- och popcornförsäljning så går det att hitta mängder med roliga platser här. Här är några av våra favoriter:

Ponnyridningen. Det här är verkligen ett uppskattat inslag i våra aktiviteter. Varje föreställning är det smockfullt kring våra fina små ponnys som verkligen älskar allt som har med barn att göra. Barnen älskar dem likafullt, och det är inte så konstigt att kön ringlar sig lång. Det börjar komma till en nivå där vi har börjat fundera på om vi ska inkludera några fler ponnys i den här aktiviteten, men då måste också kunna ha personal till det så att det går säkert till.
Prova clowngrejer. Det är många barn som älskar clowner, och alla dråpliga upptåg som de har för sig. Allt från att kasta pajer, jonglera och spruta vatten ur blomma. Alla dessa konster som de har för sig kan barn få prova på, samtidigt som de kan få en clownmålning i ansiktet om de vill. De finns dessutom enhjulingar och andra saker att prova på, men det är för de lite större barnen.
Kurragömma. Det här kanske inte låter så speciellt eller unikt, men faktum är att det är vår mest populära aktivitet. Här är det personal från showen som står för letandet, och barnen får gömma sig i olika saker, bland annat lekstugor. Trixet är att gömma sig så bra att man inte blir hittad under en viss tid, och lyckas man med det så får man ett pris. Det roliga i det hela är också att det finns vattenpistoler utplacerade på olika ställen på detta fält. Det gör att man kan, om man vill, spruta ner clownerna med vatten. Risken är ju att man blir upptäckt, men det gör kanske inte så mycket med tanke på att de har så kul med att spruta vatten istället.

Just lekstugorna och kurragömmalandet är vår senaste aktivitet, och definitivt något som vi har tänkt att ha kvar. Vi hittade våra lekstugor på nätet, och de var riktigt billiga, så vi kunde satsa stort på detta lekland. Dock har vi gjort diverse modifikationer på dem för större lekmöjlighet, och de är tacksamma lekstugor att modifiera. Så vill ni ha sådana lekstugor som vi har så kolla på Bygghemma. Vi kan också tipsa er om hur man bäst modifierar dem för bästa möjliga lek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*