Mellan föreställningarna

träningLivet som kringresande cirkus- och varietéartist är för det mesta otroligt roligt även om det stundtals också kan vara lite hårt. Det ligger förstås mycket arbete bakom våra shower, och faktum är att själva showerna är det som tar upp den minsta delen av vår tid. Mest tid lägger vi på att fundera ut nya nummer, träna och repetera, packa upp och packa ner allt vi använder oss av i våra shower och köra många många mil på vägarna. Vi bor i husbilar när vi är ute och turnerar, och det är inte alltid det mest glamourösa livet.

Trots att vi alltid är så nära inpå varandra när vi reser tillsammans och uppträder tillsammans så tycker vi väldigt mycket om varandras sällskap, och när vi unnar oss att vara lite lediga hittar vi gärna på roliga saker tillsammans. Vi brukar till exempel samla alla utemöbler vid en av husbilarna så att vi kan ha en rolig grillkväll ihop. Om det regnar klämmer vi in oss i någon av husbilarna och spelar kort eller passar på att spela bowling eller göra något annat roligt i den stad vi befinner oss i. För trots att vi älskar vårt arbete är det viktigt även för oss att inte bara prata jobb hela tiden!

Vi använder också varandra som testpublik när vi har kommit på nya saker att ha i våra nummer. För oss är det viktigt att vi är en grupp som arbetar tillsammans och inte ett gäng människor som var och en gör sin sak, så när vi ska ändra på något i showerna är det viktigt att alla tycker att det är en bra idé. Så trots att mycket av det vi gör sker bakom kulisserna så älskar vi ändå varje sekund av vårt arbete!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*