Föreställning i solsken

Att hålla föreställning utomhus är mycket trevligt, så länge vädret är fint förstås. Våra bokningar kan se väldigt olika ut eftersom vi anpassar oss till den som bokar. Ibland uppträder vi utomhus och ibland inomhus, ibland använder vi en redan existerande scen och ibland bygger vi upp en egen. När vi är utomhus har vi ofta en plan B ifall det skulle bli dåligt väder, till exempel i form av stora partytält som kan täcka scenen (och i vissa fall även publiken beroende på hur stor den förväntas bli) eller en inomhuslokal som man kan byta till. Ofta kan man se ganska bra på väderprognoserna hur vädret ska komma att bli, och igår hade vi tur då prognosen stämde och det blev strålande sol när vi höll vår show!

Showen hölls på ett torg i samband med en festival som bjöd på många olika typer av uppträdanden. När det är en offentlig föreställning som vem som helst kan gå på vet man aldrig i förväg hur många som kommer att komma, och när det gäller sådana shower brukar vi oftast satsa på en stående publik. Vi har möjlighet att ställa fram stolar på utomhusshower om kunden så önskar, men det gäller för mindre sällskap där man vet hur många som ska se föreställningen. Arrangören får givetvis fixa egna bänkar och stolar, och ibland finns det redan på plats.

Den här gången ville arrangören ha sittplatser och det löstes genom att vi tillsammans med arrangören fick spons av företaget Trademax som fixade utemöbler till oss (de har för övrigt väldigt snygga trädgårdsmöbler, bland annat billiga utemöbler i konstrotting som vi faktiskt har beställt där och använder oss av i ett av våra nummer). Vi tycker om att vara flexibla och kunna arbeta med många olika lösningar, till exempel att ta hjälp av eller samarbeta med andra när det behövs, och vi har märkt att det verkligen uppskattas av våra kunder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*