Boka & kontakta oss

cirkus2Vad roligt att du funderar på att boka en föreställning med Cirkus & Varieté! Du är varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Hur går det till när man bokar Cirkus & Varieté?
Cirkus & Varieté är en ensemble som består av artister med olika styrkor och specialområden och kan därför erbjuda en bred variation vad gäller underhållning. Temat är förstås alltid cirkus- och varietéunderhållning, men våra shower kan anpassas efter tillfälle och situation.

Vi riktar oss både till barn och till vuxna och kan på så sätt skräddarsy en föreställning som passar den tilltänkta publiken. Man behöver inte boka alla våra akter utan kan plocka det som känns intressant för målgruppen. Förutom innehåll kan vi förstås även anpassa oss när det gäller exempelvis hur länge showen ska pågå och sådana önskemål. Vi är med andra ord väldigt flexibla!

Vi är en kringresande ensemble och därför är det viktigt att man tar kontakt med oss i god tid. Vi är vanligtvis väldigt flexibla även vad gäller resmål, men ibland kan vi bli tvungna att tacka nej till ett uppdrag om det avviker för drastiskt mot vår inplanerade resväg, och förstås också om det krockar med något annat som redan är bokat.

Kontakta oss
Eftersom vi turnerar runt och ofta är upptagna med våra föreställningar når du oss enklast via mail. Beskriv lite kort vad du är ute efter och lämna namn och telefonnummer så ringer vi upp så snabbt vi kan. Då kan vi i lugn och ro diskutera den bästa lösningen för dig!

E-post: kontakt@cirkusovariete.se

Vi ser fram emot att höra från dig!