Barn kan man alltid lita på!

Nu har vi precis haft en barnföreställning och man kan verkligen säga att det blev succé! När det gäller cirkusshower kan man alltid lita på barn. Man vet att de automatiskt har den där härliga känslan och att de kommer att förstå och uppskatta allt vi gör.

Vi tycker i och för sig att alla publiktyper är roliga att uppträda för, och det är verkligen inte ofta som vi inte lyckas locka fram några skratt och ”aah” och ”ooh” ur publiken, men det går inte att komma ifrån att det är något mer tacksamt att som cirkus- och varietéartist uppträda för en publik som består av barn än till exempel för en publik som består av kostymklädda herrar som annars sitter på kontor och vänder på papper och säger ”hmm” och fattar viktiga beslut. De är helt enkelt lite svårare att övertyga när det gäller fantasi och sådana saker. Kanske för att de inte tillåts vara barnsliga, som ju är helt naturligt för barn och även för oss som arbetar med cirkus och varieté.

I barnshower är förstås clownen är given favorit. Barnen älskar när vår otursförföljda clown Macke gör bort sig, tappar byxorna, snubblar, får en hink vatten över sig och allt annat han hittar på. Macke är verkligen en alldeles förträfflig clown som tar sitt clownskap på största allvar och som aldrig gör barnen besvikna. Han går även hem hos vuxna som har barnasinnet kvar, ja till och med hos kostymklädda herrar ibland, och vi är väldigt glada att vi har honom med oss i vårt gäng!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*